Összes oldalmegjelenítés

2011. február 9., szerda

Nápolyi szelet?Ostyás szelet?Vagy Bonbonetti??

Mindegy hogy hívják, FINOM és ABBAHAGYHATATLAN (sajnos:( )
És tök egyszerű!!


Hozzávalók:
25 dkg margarin
2 ek cukrozatlan kakaópor (jobb minőségű)
20 dkg cukor
2 tojás
2 cs csokis pudingpor
10 dkg mazsola
10 dkg ostyalap


A margarint, a kakaót, és a cukrot gőz fölött 10 percig kavarjuk (a margarin olvadásától számítva).
Ezután hozzáadjuk a tojásokat, a pudingport, a mazsolát és még 5 percig kavarjuk a gőz fölött.
A tűzről levéve az ostyalapokat a forró masszába tördeljük.
Még melegen alufóliával kibélelt őzgerincformába nyomkodjuk.
Miután kihűlt, kb 2 óra múlva már szeleteljük.

Egy kis rummal megbolondítható :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése